Jonge ondernemers pitchen op 1 juli a.s. tijdens de Dragons'Den Capelle

Wij nodigen u van harte uit voor Dragons’ Den Capelle aan den IJssel. Capelle is trots op haar jonge ondernemers. Daarom dagen wij deze starters uit om hun bedrijf te pitchen in onze eigen Capelse Dragons’ Den. Op 1 juli aanstaande nemen starters uit Capelle het podium om de Dragons te overtuigen van hun ideeën en kwaliteiten. De Dragons, oud-winnaars van de Capelse Ondernemersprijs, zullen hen kritisch bevragen en ter plekke adviezen aanreiken voor verbetering.
Kom ook en laat je inspireren door nieuwe innovatieve ideeën! Wij verwachten een mooie kruisbestuiving tussen de jonge ondernemers en de dragons.

Bent u of kent u een startende ondernemer die zijn pitch wil toetsen aan de Capelse Dragons meld je dan aan via Tamira Buijze: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Capelse Dragons’ Den
Datum: vrijdag 1 juli 2016
Tijdstip: 17.00-19.00 uur
Locatie: CAPSLOCK (Pelikaanweg 3, Capelle aan den IJssel)

Dit event organiseren we vooruitlopend op de uitreiking van de Capelse Ondernemersprijs, in samenwerking met The Young Entrepreneurs Society Club. Zij zijn een community van like-minded jonge ondernemers (18-23 jaar) die geloven in de kracht van samenwerking om je bedrijf naar een hoger level te brengen.

De Capelse Ondernemersprijs vindt plaats op 26 oktober aanstaande. Voor meer informatie hierover of het nomineren van een onderneming kijk op: www.capelseondernemervanhetjaar.nl