Hoe is het nu met….? Goran Gavric, ForeyeT Capelse ondernemer van het jaar 2015, winnaar corporate prijs

 

Vorig jaar won Goran Gavric met zijn bedrijf ForeyeT de Capelse ondernemersprijs. In de aanloop naar verkiezing van de ondernemer van 2016, gingen we op bezoek bij deze Capelse top ondernemer. Hoe gaat het nu met ForeyeT? Hoe heeft hij het winnen van de ondernemersprijs ervaren? En hoe kijkt hij erop terug?

 

Het bedrijf van Goran: ForeyeT

Bij binnenkomst in het kantoor aan de Hoofdweg merk je het gelijk, men is trots op wat er binnen dit bedrijf gebeurd. Bij de entree hangen diverse certificaten die de kwaliteit van de diensten bewijzen. Het bewijs van het winnen van de Capelse Ondernemersprijs hangt niet bij de entree, eervol in het eigen kantoor van Goran Gavric. De jury vond vorig jaar dat de gezonde groei en potentie van ForeyeT dit bedrijf  tot een bijzondere onderneming maakte. Dit hadden ze goed gezien! Het bedrijf bestaat pas 6 jaar en is tijdens die periode alleen maar blijven groeien. Ook het afgelopen jaar is ForeyeT enorm gegroeid en zelfs op een 3e plaats geëindigd van Zuid Holland bij de verkiezing  van ‘meest snel groeiende bedrijven van Nederland’.

ForeyeT is een landelijk opererend bedrijf dat de reisinformatie voor Prorail en NS stations verzorgt en dagelijks de NS borden aanstuurt. De gehele infrastructuur van de informatieborden wordt vanuit Capelle aangestuurd,. De goede ligging, goede faciliteiten en goede contacten met de gemeente zijn de keuze voor Goran geweest zich in Capelle te vestigen en te blijven. “Het winnen van een ondernemersprijs heeft mogelijk meer impact op een Capels opererend bedrijf. Wat niet wegneemt dat het winnen van de prijs een ontzettende eer is en je waardering krijgt voor wat je doet!”, aldus Goran Gavric.

De snelheid van IT

Ondank dat het bedrijf niet opereert in Capelle is het een leuk detail dat het logo dezelfde kleuren heeft als die van de gemeente Capelle, blauw en wit. In het logo is een oog te zien, eye for IT. Oog voor IT heeft dit bedrijf zeker en is ook noodzakelijk. Gavric legt uit: “de IT branche is een dynamische branche waar veranderingen snel gaan en waar telkens op moet worden ingespeeld. Dit doen wij door te proberen altijd voor iedereen op hetzelfde moment dezelfde informatie beschikbaar te stellen. Wanneer informatie al ergens geland is voordat het centraal bekend is gemaakt, ben je al te laat en sta je 1-0 achter.”

"Doe alles met passie"

“Doe alles wat je doet met passie, zorg dat je het naar je zin hebt en geef nooit op”, daar komt de energie bij ondernemer Goran Gavric vandaan. In het bedrijf is het enthousiasme en het plezier dat de medewerkers hebben in het werk ook duidelijk merkbaar. “Het winnen van de prijs is nog meer een stimulans geweest voor de medewerkers” benadrukt Goran Gavric “en heeft een flinke netwerkverbreding te weg gebracht met contacten uit de omgeving”.

Capelse Ondernemersprijs

Iets wat Goran Gavric graag mee wil geven aan de organisatie is dat tijdens het traject aan de genomineerde kandidaten de vraag kan worden gesteld hoe zij hun ambassadeurschap het komende jaar zien, waar de interesse van de ondernemer ligt en hoe zij hier vorm aan willen geven. Goran is in Rotterdam actief in een ondernemershuis waar jonge IT ondernemers tegen diverse uitdagingen aanlopen. In Capelle wil hij ook graag zijn ervaring delen met jonge ondernemers.

Tot slot wil hij ondernemers oproepen om , zich zeker aan melden i voor de Capelse Ondernemersprijs. “Het is een spannend traject waarbij interessante gesprekken worden gevoerd met de jury. Er wordt een kijkje genomen in het bedrijf en je krijgt een podium je passie te delen met andere enthousiaste ondernemers uit Capelle!”